Over De Groot – grootsgedrukt.nl

De Groot – grootsgedrukt.nl: één van de grootste drukkerijen van Nederland

Loop op de PRINTmatters Vakdag eens langs bij één van de grootste drukkerijen van Nederland; De Groot – grootsgedrukt.nl. Ontdek de grootte van De Groot; van grootformaat drukwerk, een grote drukkerij tot de vele drukwerkmogelijkheden binnen één drukkerij.

Onze grote drukkerij met vele mogelijkheden

Sinds onze nieuwbouwhal vorig jaar is afgerond, telt onze drukkerij maar liefst 10.000 vierkante meter. Hier drukken we een scala aan drukwerk; van standaard tot exclusief. In de jaren ’60 van de vorige eeuw begonnen we met het drukken van Bijbelse boeken, die oprichter Floor De Groot met zijn brommer bij de klanten bracht. Maar tegenwoordig drukken we zo veel meer!

Nu bestelt u bijvoorbeeld uw standaarddrukwerk zoals posters en flyers gemakkelijk online in onze webshop. Onze eigen koeriers of de pakketdiensten leveren uw drukwerk de volgende dag al op locatie. Maar ook voor monsterboeken en luxe brochures kunt u bij ons terecht. Onze drukspecialisten helpen u graag met het maken van de juiste keuzes: welke afwerking is handig voor de cover? En welk papier laat de kleuren het beste spreken?

Passie, service en kwaliteit in het groot

Met meer dan 50 decennia aan ervaring en passie voor ons vak, zijn wij als familiebedrijf geworteld in de poldergrond. Daarom vinden wij service en kwaliteit ontzettend belangrijk. Om deze kwaliteit elke keer weer te garanderen, blijven we onszelf uitdagen en innoveren. Zo kochten wij vorig nog de gloednieuwe de Koenig & Bauer Rapida 106X-8+L SW4 SPC ALV2. Deze pers telt maar liefst 8 druktorens, een laktoren en heeft verhoogde inleg zodat we ook op dikker papier kunnen drukken. Dit maakt talloze drukwerkopties mogelijk voor u! Dus wat u ook wilt drukken: wij drukken het groots!

De Groot op PRINTmatters Vakdag 2023: ‘Laten zien wat drukwerk kan doen’

Als 58 jaar oude drukkerij, vinden wij drukwerk het mooiste wat er is. We zijn ervan overtuigd dat ook in deze tijd – of juist in deze tijd – waarbij een groot deel van de communicatie online gebeurt, print het verschil maakt. ‘Print is emotie’, aldus onze directeur Anton de Groot. Daarom zijn we graag partner op de Vakdag 2023; we laten zien wat drukwerk kan doen. Op de Vakdag zelf laten we u zien hoe wij onze naam waarmaken: De Groot. We laten u de mogelijkheden van grootformaatdrukwerk zien. U kunt bij ons namelijk terecht voor drukwerk tot maar liefst 106 bij 145 centimeter!


Contactgegevens

De Groot – grootsgedrukt.nl

Zuidzijde 131-133

2977 XE Goudriaan

+31 (0)183 58 33 33

info@grootsgedrukt.nl

https://www.grootsgedrukt.nl/

Webshop