Over A&O Fonds Grafimediabranche

Medewerkers zijn het echte kapitaal van jouw bedrijf. Je kunt geen dag zonder elkaar. Alle reden om ze te koesteren. Hoe zorg je ervoor dat je medewerkers elke dag met plezier naar jouw bedrijf blijven komen? Juist nu de arbeidsmarkt krapper dan ooit is en het dus ontzettend belangrijk is om medewerkers aan je te binden. Het A&O Fonds Grafimediabranche helpt bedrijven daarbij met een breed aanbod aan subsidieregelingen. Regelingen gericht op het scholen en vitaal houden van de medewerkers. Investeren in goede arbeidsrelaties is pure winst! Het subsidieprogramma Create your future biedt een scala aan activiteiten op het gebied van ziekteverzuim verlagen, traceren en voorkomen van fysieke belasting, verhogen van de vitaliteit, versterken van leidinggevenden en aanbod voor balans in werk en privé. Aanbod is er voor organisaties, leidinggevenden en medewerkers.

Investeren in duurzame inzetbaarheid is een win-win situatie. Gemotiveerde, vitale en goed presterende vakmensen vormen de basis voor gezonde en productieve bedrijven.

Het A&O Fonds zet zich ook op andere terreinen volop in voor de grafimediabedrijven in Nederland. We stimuleren de instroom van jong talent via BBL-trajecten. Hiervoor werken we samen met GOC en de grafische vakscholen. Het fonds is betrokken bij de branchepromotiecampagne Indruk.nu en we faciliteren matchmaking, doorstroming en uitstroombegeleiding via C3 werkt!. In opdracht van de sociale partners voeren we jaarlijks onderzoek uit naar trends en ontwikkelingen in de branche.

A&O Fonds op PRINTmatters Vakdag 2023: ‘Investeren in duurzame inzetbaarheid is een win-win situatie’

Wil je meer weten over de subsidies op opleidingen en duurzame inzetbaarheid en de programma’s voor het toekomstbestendig houden van jouw organisatie? Bespreek het in stand 12 en 13 tijdens de PRINTmatters Vakdag op 12 oktober. 


Contactgegevens

A&O Fonds Grafimediabranche

Boeingavenue 209

1119 PD Schiphol-Rijk

+31 (0)318 – 539199

www.aenofondsgrafimedia.nl

info@aenofonds.nl