adkow

Over ADKOW

ADKOW is een technische handels- en serviceonderneming voor de grafische en aanverwante industrie. Wij bieden een actieve ondersteuning bij de aankoop van nieuwe productiemiddelen en aansluitend de service om deze in goede conditie te houden.

Deze service wordt geborgd door onze eigen monteurs die ondersteuning verlenen aan bedrijven die veelal volcontinue produceren. Dat betekent dat ADKOW naast “normale” reparatie- en onderhoudswerkzaamheden ook ploegendienst ondersteuning kan bieden.

Dat onze monteurs over een brede ervaring en uitgebreide mechatronische kennis beschikken is dan ook vanzelfsprekend. Onze diensten worden daardoor ook bijzonder gewaardeerd bij productiebedrijven die niet specifiek grafisch georiënteerd zijn.

Hoogwaardige machinebouw en betrouwbare productie

Wanneer de service op een hoog niveau staat, mogen de vertegenwoordigingen daar niet voor onder doen. ADKOW vertegenwoordigt verschillende fabrikanten op het gebied van druk-, afwerking- en verpakkingsapparatuur. Al onze vertegenwoordigingen onderscheiden zich door hoogwaardige machinebouw en betrouwbare productie. Het behoeft dan eigenlijk geen extra toelichting dat deze fabrikanten marktleider zijn op hun gebied!

Feitelijk beginnen onze activiteiten al in het voortraject, bij de drukvormvervaardiging. Dit zijn de ondernemingen die binnen de Heliograph Holding actief zijn. Te weten Hell, Schepers, Daetwyler Graphic, Lüscher, K. Walter en Bauer, kunnen wij binnen ieder drukkerijorganisatie de inrichting van de beeldvervaardiging verzorgen. Dit voor de productie van offsetplaten, flexo-, drukvormen en -sleeves voor de tijdschriften- en verpakkingsindustrie, tot en met diepdruk- en embossingcilinders voor verpakkingen, behang, tapijt, laminaatvloeren, etc.

Voor in de drukpers (offset, diepdruk en flexo) levert MDC Daetwyler rakels, rakelkamerafdichtingen en verbruiksartikelen.

Met onze vertegenwoordigingen Meccanotecnica en Tecnograf di Pulcini dekken wij in de grafische industrie bijna alle disciplines binnen de nabewerking op het gebied van boek- en tijdschriftenproductie in garengenaaide en garenloos uitvoering.

Machineleverancier KOLBUS bouwt machines voor de verwerking van massief en golfkarton. Denk hierbij aan boekomslagen (hardcover), spelborden en (luxe) massief- en golfkartonverpakkingen.

Gämmerler de machineleverancier voor het snijden en stapelen/verpakken van retail drukwerk en het produceren van stangen met katernen als halffabricaat voor verdere verwerking.

ADKOW op PRINTmatters Vakdag 2023: ‘Technische vraagstukken oplossen, zodat klanten zich kunnen concentreren op productie’

Net als de voorgaande jaren is ADKOW weer van de partij tijdens de PRINTmatters Vakdag. Als volwaardig leverancier van de grafische en aanverwante industrie mogen wij niet ontbreken tijdens dit goed georganiseerde evenement.

Dit jaar vindt dit eendaagse netwerkevenement plaats in De Midden Nederland Hallen in Barneveld. We verwelkomen u graag op 12 oktober tussen 10.00 en 20.00 uur in stand 52.

Naast de laatste ontwikkelingen van onze vertegenwoordigingen brengen we dit jaar onze serviceactiviteiten extra onder de aandacht. Onze serviceafdeling is dagelijks bezig onze klanten te ontlasten met hun technische vraagstukken, zodat zij zich kunnen concentreren op hun kernactiviteit: produceren!

Heeft u behoefte aan technische ondersteuning bij onderbezetting, service en onderhoud aan uw productieapparatuur, invulling ploegendiensten, het verhuizing van machines etc.? Bezoek dan onze stand. Onze medewerkers informeren u graag over wat ADKOW voor u kan betekenen op het gebied van service en onderhoud.

WE ADVISE, WE SELL, WE MAINTAIN…, YOU PRODUCE!


Contactgegevens

ADKOW

Filipsweistraat 5

4181 CH Waardenburg

+31 (0) 418-576040

Contactpersonen

Verkoop: André Dokter +31-(0)6-20418240

Service: Jorrit Luiten +31-(0)418-576040

Verkoop onderdelen en materialen: Monique van Laarhoven +31-(0)418-576040

info@adkow.nl

www.adkow.nl