Over AppFactory

Appfactory – Uw Partner Voor Duurzame Synthetische Papieroplossingen 

Ons milieubeleid is luid en duidelijk. 

Het gaat ons niet alleen om het produceren van oplossingen van synthetisch papier die duurzaam en van de hoogst mogelijke kwaliteit zijn. Neen, het ecologische aspect is echter net zo belangrijk voor ons. 

Ons doel is om bedrijven te voorzien van synthetisch papier – niet alleen omdat het veel duurzamer is dan gewoon papier – maar ook omdat het een significante positieve impact heeft op het milieu in vergelijking met andere papieroplossingen. Vanwege de ‘look en feel én de bestendigheid van synthetisch papier is lamineren of inkapselen niet meer nodig. Dat is één manier om het gebruik van plastics terug te dringen. Polyesterpapier is ook één van de meest onschuldige kunststoffen en als het op de juiste manier wordt gerecycled, kan het als milieuvriendelijk worden aangemerkt. 

We doen ons best om ervoor te zorgen dat onze producten de beste kwaliteit behouden, terwijl we werken aan manieren om onze klanten synthetische papieroplossingen te bieden die tegelijkertijd ook zeer milieuvriendelijk zijn. Daarom hebben we onlangs mineraal PP aan ons assortiment toegevoegd, dat voor 40% uit natuurlijke mineralen bestaat. Het milieuaspect is erg belangrijk voor ons bij AppFactory en we zullen blijven werken aan ons aanbod van nog duurzamere papieroplossingen. 

Introductie Van De Toekomst Van Duurzaam Synthetisch Papier: Mineraal PP Film 

Een van onze recente innovatieve oplossingen – absoluut een belangrijke game changer – is de toevoeging van onze minerale PP-film aan ons ‘Expert’-assortiment. Beschikbaar in 6 diktes: 130µ, 160µ, 210µ, 260µ,  310µ en 360µ. 

Deze nieuwe synthetische media bevat 40% natuurlijke mineralen. Dit aspect maakt deze media nog duurzamer dan elke andere oplossing van synthetisch papier. Onderstaande punten leggen op heldere en overtuigende wijze uit waarom dit materiaal zo milieuvriendelijk is: 

• Vermindering van CO₂-emissies in de atmosfeer (300 kg CO₂-eq./ton) 

• Vervaardigd in EU (basis en coating) 

• Watergebaseerde coating 

• Verminderd verbruik van TiO₂-pigmenten 

• Verminderd waterverbruik van grondstoffen 

• Detecteerbaar door NIR-apparatuur die wordt gebruikt in de recyclingindustrie 

Naast het duurzame aspect van mineraal PP-papier, heeft dit materiaal veel van dezelfde voordelen als polyesterpapier. Het is compatibel met zowel droge toner laserprinters als HP Indigo-printers, het voelt heel zacht aan (geen laminatie vereist) en toch is het heel gemakkelijk te vouwen, snijden, ponsen, naaien en lijmen. Tegelijkertijd is het weer-, water- en chemicaliënbestendig en daardoor vrijwel onverwoestbaar. 

Dankzij deze unieke eigenschappen is het mineraal PP-papier uitermate geschikt voor toepassingen als menukaarten, etiketten en boekjes, én kan het voor vrijwel elk ander doeleinde worden toegepast, waarbij duurzaamheid en bestendigheid hoog in het vaandel staan. 

AppFactory op PRINTmatters Vakdag 2023: ‘Boost en optimaliseer jullie printpotentieel met unieke, duurzame printmedia oplossingen’

‘We are AppFactory’, een merk gespecialiseerd in het leveren van synthetische papieroplossingen van uitstekende kwaliteit aan bedrijven. Dit jaar zijn we eveneens vertegenwoordigd op de 10de editie van de PRINTmatters Vakdag met een heel krachtige tagline die we delen met PRINTmatters, namelijk ‘The Power of Print’. Zijn jullie geïnteresseerd om te ontdekken hoe onze synthetische printmedia jullie communicatie- en personalisatietechnieken een boost kunnen geven en naar een hoger niveau kunnen tillen, wel…aarzel niet, we kunnen niet wachten om jullie aan onze stand te ontmoeten!  


Contactgegevens

AppFactory

Lindenpark 17

9831 Deurle, België

+32 9 331 53 88 


info@appfactorydigital.com

https://www.appfactorydigital.com/