Over Compri

Compri heeft een reputatie opgebouwd als een vooraanstaande partner in het implementeren van innovatieve oplossingen binnen de dynamische grafische industrie. Sinds onze oprichting hebben we ons toegelegd op het ontwikkelen van softwareoplossingen voor de grafische sector. Ons Compri-team bestaat uit bekwaamde professionals, versterkt door een flexibele groep freelance medewerkers waarmee we duurzame samenwerkingsrelaties hebben opgebouwd. Onze gezamenlijke ervaring omvat softwareontwikkeling, consultancy en projectmanagement.

Ons vlaggenschip, het MIS/ERP-pakket (i)Xgram, is een eigen product dat specifiek ontwikkeld is voor de grafische industrie. (i)Xgram vertegenwoordigt een moderne benadering van geïntegreerde automatisering. De open structuur van (i)Xgram biedt de mogelijkheid tot geavanceerde integraties met klanten, leveranciers en productiesystemen. Enkele van de te automatiseren processen met (i)Xgram zijn:

  • CRM
  • Calculatie
  • Voorraad & Logistiek
  • Planning & Productie-aansturing
  • Financiën
  • Klant- en productiesysteemintegraties
  • Managementinformatie en dashboards
  • Kwaliteitsmanagement

Onze missie draait om het optimaliseren van processen. Dit omvat niet alleen het verminderen van administratieve lasten, maar ook het efficiënter plannen, het wegnemen van wachttijden, naadloze aansluiting van productiestappen, slimme combinaties, heldere en actuele orderinstructies, vroegtijdige detectie van afwijkingen en knelpunten, en meer. Alles ter verbetering van de Overall Equipent Effectiveness (OEE), de optimale benutting van het machinepark. Onze focus ligt op het verbeteren van elk facet van het proces; als Print Process Optimizers laten we niets aan het toeval over.

Compri op PRINTmatters Vakdag 2023: ‘Ontdek de meest recente ontwikkelingen in procesoptimalisatie’

Bezoek onze stand 53 en ontdek de meest recente ontwikkelingen, waaronder de iXPC (iXgram Product Calculator), vernieuwende bevestigingen, interactieve orderinstructies, elektronische CMR, dashboards met KPI’s, de Carbon Footprint Monitor en veel meer. We bespreken graag hoe we ook uw processen verder kunnen optimaliseren.


Contactgegevens

Compri

Zilverstraat 2

8211 AN Lelystad

+31 (0)320 – 29 01 00

Contactpersonen

Peter Wijnands, directeur

info@compri.nl

www.compri.nl