Over De Bink en Opmeer

De Bink is de specialist in boekdruk, foliedruk en preegwerk. Sinds 2022 versterkt met Opmeer.

Omdat De Bink en Opmeer specialistisch veredelingswerk ook op grootformaat (70×100 cm) uitvoeren, komen collega-drukkers met folie- en preegaanvragen bij ons terecht. Dit geldt ook voor vragen rondom het verwerken van speciale papiersoorten. Wij helpen onze relaties net dat stapje extra te maken. Met passend advies, succesvolle praktijkvoorbeelden en persoonlijke begeleiding zorgen we voor het gewenste eindresultaat met de juiste impact.

Opmeer en De Bink hebben als OBT al ruim 28 jaar een samenwerkingsverband voor aanbestedingen/ tenderprojecten.

Door deze jarenlange samenwerking was het in 2022 dan ook een vanzelfsprekendheid dat, toen Tony en Boy Opmeer aangaven zich terug te trekken uit de grafische markt, Marco van der Krogt van De Bink eigenaar werd van Opmeer. Het gevolg was een directe versterking van de offset-, inkjet-, afwerking- en bindafdeling. Opmeer is een veelzijdige drukkerij en binderij en werkt ook voor diverse grafische collega’s.

De Bink en Opmeer op PRINTmatters Vakdag 2023: ‘Samen bereik je meer’

De Bink en Opmeer zijn partners van de PRINTmatters Vakdag omdat deze dag altijd inspirerend is, voor zowel de bezoekers als standhouders. Iedereen die de grafische sector een warm hart toedraagt, komt naar deze Vakdag. Centraal staat het delen van kennis. Tegelijkertijd word je op een prettige manier op de hoogte gebracht van nieuwe ontwikkelingen.

Iedereen weet dat de grafische sector krimpt. Hierdoor ontstaan mooie samenwerkingen en partnerships, voor transparante en duurzame producties. Een dag als de PRINTmatters Vakdag draagt daaraan bij. Op deze dag spreek je meer relaties dan je kan bezoeken in weken. En het levert je heel veel op.

Op onze stand nemen we je mee in de wereld van het veredelen van print- en drukwerk, ook op bijzondere materialen.

Impact maken? Samen bereik je meer!


Contactgegevens

Drukkerij De Bink en Opmeer

Rooseveltstraat 3

2321 BK Leiden

+31 (0)71 – 531 10 21

Contactpersonen:

Trudie Brandse, 06-28 29 90 20 trudie@bink.nl

Andries Bijkerk 06-12 89 50 83 andries@opmeerbv.nl

info@bink.nl

www.bink.nl

info@opmeerbv.nl

www.opmeerbv.nl