Over Dienstencentrum

Het Dienstencentrum is een kennis- en adviesbureau gericht op bedrijven en ondernemers in de communicatiesector en creatieve industrie. Wij begeleiden bijvoorbeeld grafimediabedrijven, groothandels, display- en verpakkingsproducenten, reclamebureaus en designstudio’s.

Wij helpen bedrijven om het certificatieniveau te behalen voor managementsystemen zoals ISO-systemen en aanverwante aspectsystemen, bijvoorbeeld ISO 9001, ISO 14001, ISO 27001 en FSC. Wij bieden hierbij het door ons zelf ontwikkelde blauwdrukmateriaal aan waarbij onze ondersteuning kan variëren van “begeleiding op afstand” tot aan “volledig uit handen nemen”.

Wij zijn ook de ontwikkelaar van de erkende CO₂ & Energie-monitor.

De CO2 & Energie RI&E is een webapplicatie, erkend door het Ministerie van Economische Zaken en Klimaat, waarmee op eenvoudige en inzichtelijke wijze kan worden gewerkt aan energiebesparing en CO₂-reductie via een Energiebesparingsmonitor en een CO₂-Voetafdrukmonitor. Gebruikers van dit instrument voldoen bovendien eenvoudig aan de wettelijke informatieplicht energiebesparing door de automatische rapportage via het e-loket van RVO aan te bieden aan de overheid. Het instrument bevat alle maatregelen die op de sector van toepassing zijn, inclusief die van de Erkende Maatregelen Lijst. Door gebruik te maken van dit gevalideerde instrument zijn grote bedrijven zelfs vrijgesteld van het verplicht (laten) uitvoeren van een energie-audit en het indienen van een EED-rapport. De CO₂ & Energie RI&E is onderdeel van het transitiebeleid binnen de sector. 

Dienstencentrum op PRINTmatters Vakdag 2023: ‘Maak kans op mooie prijzen!’

Op de Vakdag maken bezoekers via een “grijpkast” kans op 10 mooie hoofdprijzen waaronder een Persoonlijk Profiel Analyse, een instructiebezoek over de Rapportageplicht Energiebesparing en verschillende Quick Scans. Breng dus zeker een bezoek aan onze stand!


Contactgegevens

Dienstencentrum

Boeingavenue 207

1119 PD Schiphol-Rijk

+31 (0)20-543 56 88

info@dienstencentrum.com

dienstencentrum.com