Over FLYERALARM

FLYERALARM is een van de grootste online drukkerijen van Europa. Onze belangrijkste business: de productie en verkoop van bedrukte artikelen en reclamesystemen voor de zakelijke markt. Hiervoor vind je ruim drie miljoen producten in onze webshop. De productie houden we graag dicht bij huis, daarom staan al onze drukpersen in Duitsland, in de buurt van ons hoofdkantoor in Würzburg.

We maken ons graag druk

Elke dag zetten we bij FLYERALARM onze schouders onder zo’n 15.000 opdrachten, helpen we meer dan 1 miljoen klanten en vinden ruim 20.000 zendingen hun weg naar hun opdrachtgever. Dankzij onze jarenlange ervaring loopt het complete proces als een gesmeerde machine, van bestelling tot bezorging. Meestal heb je je drukwerk de volgende dag al in huis. Naast Duitsland zijn we in nog 11 andere Europese landen actief: Nederland, Italië, Frankrijk, Oostenrijk, Spanje, Denemarken, Zweden, Finland, België, Zwitserland en Roemenië.

Duurzame druktechnieken

Als het om het milieu gaat, loopt FLYERALARM voorop. In onze drukkerijen werken we namelijk met verzameldruk: een techniek waarbij we opdrachten met dezelfde eigenschappen tegelijk drukken, zodat we de perscapaciteit zo goed mogelijk benutten. Hierdoor besparen we meer dan 50% CO2. Met de FSC® – / PEFC certificering kun je bij FLYERALARM ervoor kiezen om gecertificeerd papier van duurzaam beheerde bossen voor je producten te gebruiken en zo een actieve bijdrage te leveren aan het verantwoorde beheer van de grondstoffen die het bos biedt.

FLYERALARM Pro

Jij concentreert je op je bedrijf. Wij zorgen voor de rest! Ben je als reseller op zoek naar een betrouwbare partner? Met het FLYERALARM PRO reseller programma profiteer je niet alleen van zeer aantrekkelijke prijzen en topkwaliteit drukwerk, maar ook van vele andere reseller voordelen. Met de reseller API verbind je in een handomdraai jouw bestaande webshop aan de FLYERALARM infrastructuur. Jij bespaart tijd en je hoeft geen eigen productiecapaciteit op te zetten.

FLYERALARM op PRINTmatters Vakdag 2023: ‘Duurzame partnerships voorop’

Welkom bij Flyeralarm, wij kunnen niet wachten om jou alles te vertellen over duurzame en innovatieve drukwerkmogelijkheden. Zo maak jij bijvoorbeeld kennis met ons gloednieuwe platform Flyeralarm Pro, speciaal ontworpen voor zakelijke klanten. Van professioneel drukwerk tot op ruime collectie marketingmaterialen, ons platform staat klaar om jouw bedrijf naar nieuwe hoogten te brengen. Kom langs bij onze stand en ontdek hoe Flyeralarm en Flyeralarm Pro jou kunnen helpen om indruk te maken op jouw klanten en concurrentie tijdens deze print vakbeurs.


Contactgegevens

FLYERALARM B.V.

Daalwijkdreef 47

1103 AD Amsterdam

+31 (0)20 – 703 81 68

Contactpersonen

Maarten Timmerman-Zubani
Managing Director Benelux, France & Nordics
maarten.timmerman-zubani@flyeralarm.com

Jeroen Tetteroo
Key Accountmanager
jeroen.tetteroo@flyeralarm.com


info@flyeralarm.nl

www.flyeralarm.nl