Over Fujifilm

Ontdek het verschil!

Met Fujifilm Print on Demand!

FUJIFILM POD als onderdeel van Fujifilm Business Innovation, heeft meer dan 60 jaar ervaring in onderzoek & ontwikkeling, innovatieve productie, logistiek, verkoop en klantondersteuning. Fujifilm is daardoor perfect in staat om, als leidende aanbieder van innovatieve business oplossingen, de uitdagingen van de klant het hoofd te bieden.

Een vertrouwde speler

Fujifilm is al actief in de grafische industrie sinds 1934! We helpen onze klanten in zowel de traditionele print-technologie alswel de transformatie naar digitale print- en communicatie-oplossingen.

In de wereld van digitale print heeft Fujifilm een sterke reputatie opgebouwd door de ontwikkeling van industry-leading inkjet printkoppen, inkten en onze expertise in kleurreproductie. Door meer dan 60 jaar ervaring als ontwikkelaar en fabrikant van digitale persen toe te passen, hebben we het aanbod nu ook uitgebreid met onze eigen serie van toner Productieprint machines.

Innovatie

Als innovatief bedrijf zijn wij volledig gecommiteerd aan het creëren van excellente printkwaliteit en willen we onze klanten helpen in het optimaliseren van hun productie. Met onze uitstekende productiviteit en duurzaamheid willen we een leider zijn in digitale transformatie.

Fujifilm biedt nu een complete portfolio van digitale Productieprinters en digitale workflow-oplossingen voor de profesionale printomgeving. We ondersteunen Digital Transformation (DX) op het gebied van marketing om optimale communicatie tussen bedrijven en de steeds groter wordende diversiteit van hun klanten te bieden.

Duurzaamheid

Fujifilm is zich zeer bewust van zijn impact op de natuur en heeft dan ook duidelijke ambities en doelstellingen om de belasting hiervan te reduceren.Voor 2030 moet de uitstoot van CO2 daarvoor gereduceerd zijn met 50% en we streven naar een netto Zero emissie van CO2 in 2040.

Oplossingen

Fujifilm biedt nieuwe creatieve printoplossingen die de groei van klanten mogelijk maakt. Het enkel produceren van snelle hoge kwaliteitsprint tegen een redelijke prijs is niet langer onderscheidend genoeg. Klanten vragen om meer toegvoegde waarde en ondersteuning die het verschil kan maken en bijdraagt aan de groei en winstgevendheid van hun onderneming.

De Revoria PC 1120 biedt een ongeëvenaard aantal mogelijkheden om uw afdruk te verbeteren en te verfraaien. De pers is in de afgelopen twee jaar geleidelijk geïntroduceerd in Europa en heeft een geavanceerde printengine voor tien kleuren (waaronder goud, zilver, wit, roze & vernis), gemakkelijk te configureren in zes stations vóór en na CYMK. Het is geen verrassing dat deze bekroonde pers de markt verovert met zijn toonaangevende printkwaliteit, uitmuntende veelzijdigheid qua media & afwerkingen, en enorme kleurengamma.

De pers maakt gebruik van Super EA Eco-toner* met microdeeltjes die zowel 20% kleiner zijn als een 20% lagere smelttemperatuur hebben dan het gemiddelde alternatief. Hierdoor kan een ruimere reeks media worden geprint, waaronder kunststof en synthetische media, zodat de verpakkings- en etikettenmarkt betreden kan worden.

Vanaf nu biedt Fujifilm ook een nieuwe serie kleuren-productieprinters die uitermate geschikt zijn om tegemoet te komen aan de diverse vraag naar printsnelheid en maandelijkse productiecapaciteit.

Fujifilm wil zijn positie in Benelux verstevigen en uitbreiden door te blijven investeren in nieuwe innovaties. Daarnaast investeert Fujifilm in het aantrekken van de juiste en ervaren mensen die onze klanten van de beste adviezen kunnen voorzien en de productiecapaciteit en service kunnen maximaliseren.

Fujifilm op PRINTmatters Vakdag 2023: ‘Onze nieuwe divisie Productieprint aan het publiek presenteren’

Fujifilm is een ervaren nieuwkomer die nu als rechtstreekse leverancier van Productieprint oplossingen tot de Nederlandse en Belgische markt toetreedt. De naam Fujifilm zal bij vele mensen bekend zijn van andere professionele en consumentenproducten, maar voor deze nieuwe divisie willen we onszelf graag opnieuw aan het publiek presenteren. Met een nieuwe lijn van producten die in Q4 beschikbaar komt heeft Fujifilm een serie nieuwe creatieve printoplossingen die de groei van klanten mogelijk maakt.

De PRINTmatters Vakdag is een prima gelegenheid om onze aanwezigheid in de markt te bevestigen. We zijn nieuwsgierig naar de mening vanuit de industrie.


Contactgegevens

Fujifilm

Marcel Ebbenhorst

Business Lead Netherlands

Graphic Communication Division

FUJIFILM Netherlands

Tel: +31 631 034 166

E-mail: marcel.ebbenhorst@fujifilm.com

https://www.fujifilm.com