Over GOC

Medewerkers in de grafimedia-, kartonnage- en sign branche opleiden en zorgen voor aanbod waarmee ze zich kunnen blijven ontwikkelen. GOC is dé adviseur en opleidingspartner die de vakkennis in het brede en dynamische grafische landschap versterkt en zo bijdraagt aan het toekomstbestendig houden van bedrijven.

Onze opleidingen zijn afgestemd op de behoeften en uitdagingen die de bedrijven hebben. Gegeven door docenten die uit het vak komen en de taal van jouw medewerkers spreken. Of ze nu net hun loopbaan beginnen of al jaren aan het werk zijn. Onze opleidingen en workshops sluiten op elkaar aan en bieden een doorlopende leerlijn, waardoor steeds een volgende stap gezet kan worden. Of juist het verbreden van vakkennis, vaardigheden en competenties.

GOC is ook de uitvoerende organisatie van het subsidieprogramma Create your future voor het vitaal en toekomstbestendig houden van organisaties en hun medewerkers. Dat betekent dat we naast opleidingspartner ook directie en HR adviseren over wat nodig is voor een vitale toekomst van jouw organisatie. Met medewerkers die lekker in hun vel zitten, flexibel en gemotiveerd zijn en goed presteren.

GOC op PRINTmatters Vakdag 2023: ‘Spar met GOC, C3werkt! en A&O Fonds Grafimediabranche over de volgende stap voor jouw organisatie.’

In combinatie met ons brede aanbod aan opleidingen, maatwerktrajecten en ervaring met instroom en loopbaanontwikkeling zijn wij jouw gesprekspartner. Start het gesprek met een bezoek aan stand 12 en 13 tijdens de PRINTmatters Vakdag op 12 oktober.


Contactgegevens

GOC

Lunet 10

3905 NW  Veenendaal

Postbus 347

3900 AH  Veenendaal

+31 (0)318-539111

Contactpersonen

Henri van de Craats, bedrijfsadvisering: 0318-539119, binnendienst@goc.nl

Astrid de Rover, duurzame inzetbaarheid: 0318-539106, info@createyourfuture.nl

https://goc.nl/

info@goc.nl