Over Grafische Groep Matthys

Grafische Groep Matthys is sinds 2008 dé koudfoliedruk specialist in België en Nederland. Met deze innovatieve techniek kunnen we in één enkele drukdoorgang zilver-goud-holografische folie aanbrengen met CMYK, eventueel 2 PMS kleuren én dispersielak.

Op onze recente Koenig & Bauer Rapida 106 X met Nederlandse Vinfoil Optima unit kan dat tot een formaat van 74×106 cm. Zowel papier als vouwkarton. Een recentere update heeft de drukpers ook voorzien van UV drukmogelijkheden in combinatie met de laktoren die ook UV lak aankan. Een uitbreiding van te bedrukken materialen, zoals kunststof, is dus mogelijk.

Door de inline bedrukking van de koudfolie liggen 1001 metallic kleuren binnen handbereik. Als we de link leggen met Barneveld, de locatie van de PRINTmatters Vakdag 2023, zouden we zelfs durven stellen dat het “een eitje is” …

We focussen op lange termijn samenwerkingen en partnerships met grafische collega bedrijven waarbij onze meerwaarde zit in bijzondere plano boek- en magazinecovers, vouwkartonnage drukvellen voor verpakkingen, drukvellen voor gecacheerde luxe verpakkingen en presentatiemiddelen, elementen van POS displays, en afgewerkte producten zoals opvallende wenskaarten. Elke blinkende vraag is welkom.

Met 15 jaar expertise, unieke tweewekelijkse foliedrukproeven én een uitgebreide prepress afdeling kunnen we jou prima helpen om jouw grafische producten extra glans te geven.

Grafische Groep Matthys op PRINTmatters Vakdag 2023: ‘De meerwaarde van 1001 metallic kleuren’

We zijn partner van het eerste uur, aanwezig op elke Vakdag die de afgelopen jaren georganiseerd is. Het is voor ons een feest om al die grafische relaties opnieuw live te ontmoeten tijdens de netwerkmomenten tussen de boeiende kennissessies.

Deelnemen aan de PRINTmatters Vakdag is jezelf én je bedrijf “uitdagen”, zowel in de weken die eraan voorafgaan als in de opvolging nadien. Het geef je extra zuurstof en prikkelt de creativiteit van het hele team om de WoW-factor van je propositie aan te scherpen. Het zijn de olympische spelen van het grafische netwerken, en die win je in de voorbereiding, waarbij wij gelukkig de bronzen, zilveren en gouden medaille glansrijk in één drukgang kunnen realiseren.

We willen de bezoeker op de Vakdag ook uitdagen om het concept van 1001 metallic kleuren te omarmen. Helpen om het als opvallende gespreksopener in te zetten bij hun eigen relaties op zoek naar meerwaarde.

In goed partnership kunnen we dan samen de eindklanten verleiden met de uitzonderlijke communicatiekracht van print. In vertrouwen samen sterk. Bovendien ook 100% toegelaten in de uitstekende recyclingstroom van oud papier en karton. Want ook dat aspect verdient meer en meer aandacht.


Contactgegevens

Grafische Groep Matthys

Muizenvenstraat 5

BE 2300 Turnhout, BELGIË

+32 (0)14 42 27 26

Contactpersoon

Bart Lauwaert (Sales & Marketing / Adviseur (koud)foliedruk boek- en magazinecovers, wenskaarten, vouwkartonverpakkingen)

Tel.: +32 497 57 62 08

E-mail: bart@groepmatthys.com

info@groepmatthys.com

http://www.groepmatthys.com/

YouTube Icon