Over GrafiStore

GrafiStore, wie zijn we precies? Wij zijn gepassioneerde vakidioten die het heerlijk vinden om elke uitdaging aan te gaan en problemen om te zetten in efficiënt werkende oplossingen. Bovendien weten wij precies hoe printprocessen doeltreffend en effectief moeten worden ingericht. Met andere woorden: wij maken complexe print- en drukprocessen toegankelijk.

Ons perfectionisme en oog voor detail maken het schijnbaar onmogelijke mogelijk. Met onze vooruitstrevende methoden creëren we kwaliteit en eenvoud voor onze klanten. Onze energie en enthousiasme halen we uit blije klanten en slimme oplossingen op maat. Onze visie is om complexe printprocessen voor iedereen toegankelijk te maken.

We begeleiden onze klanten op een prettige en laagdrempelige wijze bij hun eigen ontwikkeling door hun processen en automatisering inzichtelijk te maken en te optimaliseren. Onze missie is problemen in het printproces zo efficiënt mogelijk op te sporen en op te lossen, met daarbij de werkwijze van onze klant niet uit het oog te verliezen.

In onze kern zijn wij echte probleemoplossers. Ons doel is helder en duidelijk: elk probleem moet worden opgelost en elk proces zo goed mogelijk of zo volledig worden geautomatiseerd. Omdat wij het printproces van A tot Z kennen, weten we heel goed hoe we deze processen zo efficiënt mogelijk moeten inrichten.

PRINTmatters artikelen – Delen van kennis

Sinds het begin van dit jaar schrijf ik, Germen Kroon van GrafiStore, artikelen voor PRINTmatters. In deze artikelen probeer ik kennis te delen over automatisering in een toegankelijke taal. Wij proberen telkens een actuele vraag aan te pakken die we in de praktijk tegenkomen. Al verschenen:

· Automatiseren zonder programmeerkennis

· Pantone kleuren corrigeren in een PDF

· Stel een API in

· De omslagen scheiden van het binnenwerk

Onze hoofden zitten vol ideeën en we zijn razend benieuwd naar welke vragen bij jou spelen. Dit is dé kans om met ons in gesprek te gaan. We hopen jullie te zien op de Vakdag!

GrafiStore op PRINTmatters Vakdag 2023: ‘De beste plek om een eitje te breken over het onderwerp automatisering van printprocessen’

Binnenkort is het zover: de 10e editie van de Vakdag. Wij, van GrafiStore, staan met een stand op de beursvloer. Wil je graag eens het gesprek met ons aangaan en een eitje breken over het onderwerp automatisering van printprocessen? Dan is Barneveld bij uitstek de beste plek!

Naast het uitgebreide programma en interessante keynote-sprekers ben je van harte welkom bij ons op de stand. Is er iets wat je dwars zit in je productieproces? Zijn er automatiseringsvraagstukken die je nooit hebt kunnen oplossen? Of wil je gewoon even ‘hoi’ zeggen? Ga dan het gesprek met ons aan.


Contactgegevens

GrafiStore

Schouwburgplein 31

7607 AE Almelo

+31 (0)546-850231

info@grafistore.nl

www.grafistore.nl