korlaar

Over Korlaar Soest BV

Wist u dat alle metaalrecycling in Nederland 14.400 kiloton CO2- uitstoot per jaar vermijdt? Dat is 7% van de totale emissie, een besparing van meer dan de helft aan uitstoot van Nederlandse autokilometers!

Maar hoe vertaal je duurzaam, emissies en besparingen naar je eigen organisatie? Aan welke maatstaven moet men voldoen? Maatstaven worden nogal eens aangescherpt en zeker niet vereenvoudigd. Hierin vervullen wij graag een adviserende rol. Wij verzorgen het afvoeren van uw gebruikte offsetplaten. Behalve de logistieke, administratieve en financiële invulling ondersteunen wij met onze CO2-Rekentool ook uw milieuadministratie. Zo kunt u aantonen dat elke volgende offsetplaat na gebruik circulair wordt ingezet, oneindig recyclebaar! Ook zijn wij uw partner voor de ontzorging rondom oud ijzer en andere metalen! Daarnaast bieden we oplossingen om kunststoffen, hout, papier, gevaarlijk-, rest- en bedrijfsafval af te voeren.

‘Samenwerken met u, denken in oplossingen, betrouwbaar en transparant, zoals wij vinden dat ‘t hoort!’

Geborgd in:

  • Een adequate afhandeling van de milieuadministratie in ons Managementsysteem
  • Volledig geïntegreerde en gecertificeerde kwaliteitszorgsystemen ISO 9001-2015, MVO Prestatieladder Trede 3, Branchekeurmerk, “Erkend Duurzaam”
  • Celenec gecertificeerde partners t.b.v. afvoer AEEA
  • NIWO als erkende afvoerder
  • De CO2-Rekentool

Korlaar Soest BV op PRINTmatters Vakdag 2023: ‘Korlaar viert 65 jaar’

Menig offsetdrukker kent ons als ‘dat bedrijf met de bakken voor de oude offsetplaatjes’. En ieder jaar ontmoeten wij hen op onze stand, want ja, elke Vakdag spreken wij onze grafische relaties uit het hele land. En die dag benutten we ten volle. Behalve bestaande relaties lopen wij er graag nieuwe gezichten tegen het lijf. Onder het genot van onze bekende (S)oesters en een glaasje bubbels praten wij iedereen bij over wat er zoal speelt in de recyclingwereld. Zoals velen al aan den lijve ondervinden, worden de milieuadministratie en afvalregistratie voor veel organisaties steeds intenser. Wij bieden aan hierin mee te denken en te adviseren hoe e.e.a. tot stand te brengen. Bent u benieuwd naar 65 jaar Korlaar? Kom aan!

Wanneer u ons niet op de Vakdag kunt ontmoeten, maar wel meer informatie wilt ontvangen, vernemen wij graag van u: post@korlaarsoest.nl. Het liefst zien wij u natuurlijk tijdens de Vakdag, tot dan!


Contactgegevens

Korlaar Soest BV

Nijverheidsweg 5

3762 EP SOEST

post@korlaarsoest.nl

https://www.korlaarsoest.nl/