Over KVGO

Het KVGO, voluit het Koninklijk Verbond van Grafische Ondernemingen, vertegenwoordigt, versterkt, vernieuwt en verbindt ruim 600 bedrijven in de grafische sector. Onze leden zijn actief in de hele breedte van de branche, van ZZP’ers en kleinschalige familiebedrijven tot grote internationale ondernemingen. Met elkaar maken we ons sterk voor een gezonde, toekomstbestendige en innovatieve grafimediabranche.

Het ledenbestand van het KVGO is even gevarieerd als de grafische sector zelf; van boekdrukkunst, kleinschalige printshops en zelfstandige grafische ondernemers tot en met grote, internationale drukkerijen. Voor al die bedrijven is het KVGO een vast aanspreekpunt, met een heel scala aan producten en diensten die jou ondersteunen in jouw bedrijfsvoering. Daarnaast organiseren we regelmatig bijeenkomsten die volop de mogelijkheid bieden te netwerken en te sparren met andere ondernemers binnen jouw branche.

KVGO op PRINTmatters Vakdag 2023: ‘Samen kijken wat we voor jou kunnen betekenen’

Het KVGO verwelkomt je tijdens de PRINTmatters Vakdag met veel plezier in stand 10 van de beursvloer! We gaan graag met je in gesprek om samen te kijken wat het KVGO voor jou kan betekenen. Daarnaast zijn we op zoek naar goede tips en ideeën voor onze Printgids die in 2024 uit zal komen en waar kunnen we die beter vinden dan hier en tijdens deze dag, druk bezocht door mensen uit de grafische industrie? Juist, nergens beter! Zien we je dan? Je suggesties kun je kwijt op de bierviltjes in ons café.


Contactgegevens

Contactpersoon: Brecht Grieten (directeur)

info@kvgo.nl

+31 (0)20 543 56 78

www.kvgo.nl