kyocera

Over Kyocera Document Solutions

Kyocera Document Solutions is sinds 1934 een pionier van innovatieve technologie. We stellen onze klanten in staat om informatie in kennis om te zetten en daarmee verandering te stimuleren.

Wij bieden van de optimale oplossingen voor diverse zakelijke uitdagingen

De kracht van Kyocera ligt niet alleen in de producten, maar ook in het volledige scala aan uitgebreide documentgerelateerde diensten. Deze zijn te verdelen in drie pijlers:

1. Inkjetproductieprinten De duurzame TASKalfa Pro 15000c inkjetproductieprinter – er is geen krachtstroom nodig – is het resultaat van onze jarenlange ervaring en expertise in de productieprintindustrie. De machine print 150 A4-vellen per minuut en is in staat om probleemloos 1.000.000 afdrukken per maand te maken.

2. Documentoplossingen Ons brede assortiment documentoplossingen zorgt ervoor dat kantooromgevingen van elke grootte milieu- en kostensparend kunnen werken, zodat er zoveel mogelijk tijd kan worden besteed aan klanten en de ontwikkeling van nieuwe producten en diensten.

3. ECM/DMS Solutions Kyocera heeft ECM/DMS-oplossingen waarmee organisaties slimmer kunnen werken. Een ECM/DMS communiceert met alle andere bedrijfssystemen en regelt gedigitaliseerde werkprocessen in en tussen verschillende afdelingen. Alle beschikbare kennis en informatie is altijd en overal toegankelijk voor bevoegde medewerkers en eenvoudig terug te vinden.

“De duurzaamste vorm van inkjet-productieprinten”


Contactgegevens

Kyocera Document Solutions

Beechavenue 25

1119 RA Schiphol-Rijk

+31(0)20 5877268

Contactpersoon

Erik Wolthuis, Product Manager Productieprint: erik.wolthuis@dnl.kyocera.com

www.kyoceradocumentsolutions.nl

Bestel samples: https://www.kyoceradocumentsolutions.nl/nl/about-us/contact-ons-formulier-productieprinter.html