Over Multicopy The Communication Company

Hallo ambitieuze ondernemer, zijn wij een match?

Multicopy The Communication Company heeft meer dan 50 jaar ervaring in de grafische branche. In al die jaren zijn we continu met de tijd mee veranderd. Zo hebben wij ons ontwikkeld tot allround communicatieondersteuner met een breed scala aan vernieuwende communicatiemiddelen en -diensten. Van binnen- tot buitenreclame en van drukwerk tot advies en creatie. En online diensten zoals websites, e-mailcampagnes en de mogelijkheid tot online bestellen. Multicopy-ondernemers bieden hun klanten dan ook steevast de best mogelijke oplossing en de grootsheid die ze verdienen.

Jouw kansen

Ben jij al ondernemer in de grafimedia branche? Dan weet je dat de sector razendsnel verandert. En dat het voor veel onafhankelijke drukkerijen en communicatiebureaus een uitdaging is om het hoofd boven water te houden. Bij Multicopy hebben we de oplossing. Want als Multicopy-ondernemer profiteer je van tal van voordelen om je business gezond(er) te maken én te houden.

Wil je een bestaand grafisch bedrijf overnemen en je daarmee als franchiseondernemer bij ons aansluiten? Dat kan natuurlijk ook. Misschien heb je al een bedrijf op het oog en anders kunnen wij de overnamekansen in jouw regio in kaart brengen. Ook bij de overdracht kunnen wij je ondersteunen.

Je kunt er ook voor kiezen om een bestaande Multicopy-vestiging over te nemen! Wij bieden je deskundige ondersteuning bij elke stap in het overnameproces. Zo ga je goed voorbereid van start. Uiteraard kun je ook daarna altijd op onze support rekenen. Je staat er dus nooit alleen voor. Want met Multicopy run je je eigen bedrijf en profiteer je tegelijk van de kracht van samenwerking.

Wil jij een nieuw bedrijf starten onder onze paraplu? Ook dat kan. Binnen onze franchiseformule hoef je geen grote investeringen te doen in mensen, middelen en locatie om je dagelijkse activiteiten uit te voeren.

De voordelen voor ondernemers

Multicopy maakt het starten van je eigen bedrijf verrassend eenvoudig met betrouwbare systemen, deskundige ondersteuning en vakkundig leiderschap. Hieronder zetten we de belangrijkste voordelen van samenwerken overzichtelijk op een rij.

• Bewezen succesformule (>50 jaar)

• Merkidentiteit en naamsbekendheid

• Professionele verkoop- & marketingondersteuning

• Inkoopkracht

• Lokaal ondernemerschap met de kracht van landelijke bekendheid

• Training en ontwikkeling

• Management- & operationeel support

• Strategische visie en landelijke marketingcampagnes

• Een netwerk van professionele en gelijkgestemde franchisenemers

• De kracht van samenwerken

• Onderdeel van een internationale organisatie

Ben jij een ondernemer met passie voor het grafische vak? Heb jij focus en ambitie en ga jij altijd een stap verder? Dan leren wij je heel graag kennen. Multicopy is namelijk op zoek naar ambitieuze ondernemers ter versterking van ons franchisenetwerk.

Multicopy The Communication Company op PRINTmatters Vakdag 2023: ‘We ontmoeten graag ambitieuze ondernemers met passie voor het grafische vak’

Ben jij een ondernemer met passie voor het grafische vak? Heb jij focus en ambitie en ga jij altijd een stap verder? Dan ontmoeten we je graag op de Vakdag! We zijn namelijk op zoek naar ambitieuze ondernemers ter versterking van ons franchisenetwerk. Want samen sta je sterker en kom je verder. En Multicopy heeft jou als ondernemer verrassend veel te bieden! Bij ons geniet je van de voordelen van het zelfstandig ondernemerschap in combinatie met een brede ondersteuning. Je bent dus 100 procent ondernemer in je eigen bedrijf, maar je staat er nooit alleen voor!


Contactgegevens

Multicopy The Communication Company

Transistorstraat 7

1322 CJ Almere

+31 (0)20-550 6000

Contacpersonen

Never Margossian: n.margossian@multicopy.nl, 06-29 23 69 15

info@multicopy.nl

www.multicopyfranchise.nl