probook Logo

Over Probook

Probook is dé specialist in het maken van genaaid gebonden hardcovers vanaf 1 exemplaar. Daarnaast kunnen wij ook genaaid gebrocheerde softcovers of garenloze softcovers voor je afwerken. Wij kunnen het boek in zijn geheel voor je produceren of afwerken met door jouw aangeleverd printwerk.

Vakmanschap en kwaliteit

Vakmanschap en kwaliteit, daar staat Probook voor. Door speciale machines voor de kleine oplages, kunnen we handwerk en machines met elkaar combineren en zo boeken maken vanaf oplage 1. Onze medewerkers hebben oog voor detail en door hun vakmanschap waarborgen zij de hoge kwaliteit waar Probook bekend om staat. Onze machines zijn uitgevoerd met de nieuwste technieken, zoals een cameraregistratie op de naaimachine. Met de cameraregistratie wordt elk vel gecontroleerd en zal bijvoorbeeld een ontbrekend vel geconstateerd worden.

Heel veel mogelijkheden

Je kunt bij ons jouw eigen omslag aanleveren of wij kunnen deze voor je printen. Wil je een kunstleren of linnen boek? Wij hebben meerdere kleuren standaard op voorraad. Wil je het boek speciaal maken? Dan kun je bijvoorbeeld kiezen voor halflinnen of een open rug met gekleurd garen. Je kunt het boek laten maken zoals jij wenst.

Wij bieden veel extra mogelijkheden aan, zoals een leeslintje, kapitaalband of insteekdriehoek. Tevens kunnen wij traditioneel foliedrukken, maar ook digitaal foliedrukken. De digitale foliedruk maakt het mogelijk om een boek al vanaf 1 exemplaar te voorzien van een gouden of zilveren opdruk. Vele extra’s vind je bij ons in het offerte- en bestelformulier, maar vind je het daar niet? Schroom dan niet om contact op te nemen.

Elke oplage is mogelijk

Zolang het aan vier pagina’s geprint werk is, kun je eigen werk bij ons aanleveren. Tevens kun je de productie altijd integraal bij ons neerleggen. Zo kan het voorkomen dat je 1 exemplaar wenst in een standaard uitvoering, dan is het vaak veel interessanter om de productie in zijn geheel bij ons neer te leggen. Wil je bijvoorbeeld 100 boeken, dan is het veel interessanter om zelf te printen en ons te laten binden. Je kunt elke oplage bestellen, bijvoorbeeld 1, 100 of 400 exemplaren, maar ook 167 is geen enkel probleem.

Veel informatie beschikbaar

Als je niet dagelijks met boeken bezig bent, kan het soms wat lastig zijn. Maar ook voor de gevorderde boekmaker die onze naaimachine niet gewend is, kan het aanleveren lastig zijn. Wij doen er daarom alles aan om zo veel mogelijk vragen te beantwoorden op onze site. Zo hebben we bijvoorbeeld een blog geschreven in welke printvolgorde je het werk aan dient te leveren, door een filmpje van onze naaimachine is het hopelijk helemaal duidelijk. Zo niet? Bel of mail ons gerust.

Tevens hebben we bijvoorbeeld handleidingen en templates om het boek in InDesign op te maken. Kijk eens op de website rond, er is zoveel informatie beschikbaar over het maken van een boek en de mogelijkheden. Kan je het antwoord op jouw vraag niet vinden? Bel of mail ons dan jouw vraag, we helpen je graag!

Probook op de PRINTmatters Vakdag 2023: Iedereen enthousiast maken over boeken

Probook staat op de PRINTmatters vakdag om iedereen enthousiast te maken over boeken, wij zijn het namelijk al! Wij bieden iedereen de mogelijkheid om boeken te verkopen in allerlei verschillende uitvoeringen, zelfs als je zelf de tools en kennis niet hebt. Wij hechten waarde aan langdurige relaties en hopen op de vakdag onze bestaande relaties weer even te spreken en nieuwe relaties op te bouwen. Wij zijn jouw trouwe partner die je de tools geven om een bijzonder product te maken!


Contactgegevens

Probook

Amsterdamsestraatweg 656 d

3555 HX Utrecht

+31 (0)30 303 95 98

Contactpersoon: Izo Hoytink

info@probook.nl

www.probook.nl