Over Rainbow Crossmedia

Rainbow Crossmedia is een dochteronderneming van Rainbow Solutions, ICT-dienstverlener sinds 1986. Wij combineren diepgaande branchekennis met geavanceerde softwareoplossingen. Onze experts helpen klanten dagelijks bij het verbeteren van hun prestaties met hoogwaardige technologie en support. Wij leveren en implementeren PrintVis, de oplossing voor grafische bedrijven van deze tijd. Ontwikkeld op de ERP-oplossing van Microsoft voor het MKB: Dynamics 365 Business Central en eenvoudig te integreren met andere applicaties en systemen. Uiteraard met Microsoft Outlook, Office365 en Microsoft PowerBI, maar ook met diverse WebShop en Web2Print oplossingen. De software is een volledige CLOUD oplossing (gebruik makend van Microsoft Azure), met alle daarbij horende voordelen: automatische updates dus altijd werken met de laatste versie, geen eigen serverhard- en software meer nodig, geen upgrades, etc.

PrintVis

PrintVis is geschikt voor alle soorten grafische bedrijven. Van commerciële drukkerijen (conventioneel en digitaal) en reproshops tot drukkerijen gespecialiseerd in verpakkingen, etiketten of large format. Geen eigen productiemiddelen? Ook voor Print Management is Business Central de geschikte oplossing. Business Central en PrintVis zijn eenvoudig aan te passen aan jouw specifieke wensen, zonder dat je de voordelen van standaardsoftware verliest.

We weten wat werkt

  • Wij nemen geen genoegen met de status quo. Maar we zijn altijd op zoek naar de volgende manier om je mensen en je processen slimmer en efficiënter te maken.
  • Wij voeren écht verbeteringen door. We gebruiken al onze kennis en kunde om je bedrijfsprocessen op iedere mogelijke manier slimmer en efficiënter te maken.
  • Wij kennen alle ins en outs van het automatiseren van grafische bedrijven. Met onze jarenlange ervaring weten we precies wat er wel en niet werkt voor je onderneming.

Rainbow Crossmedia op PRINTmatters Vakdag 2023: ‘Je bedrijfsprocessen écht slim en efficiënt inrichten’

Dagelijks zijn wij bezig met het delen van kennis met onze relaties. Op de Vakdag draait het om netwerken en kennis delen, daar mogen wij als één van weinige overgebleven ERP leveranciers niet ontbreken. Op onze stand bespreken we graag welke mogelijkheden er voor jouw bedrijf zijn.

De tarieven in de grafische sector staan onder druk. Klanten stellen hoge eisen en zijn minder trouw. Om te overleven, moet je bedrijf wendbaar zijn. Hoe doe je dat? Door je bedrijfsprocessen écht slim en efficiënt in te richten, kun je klanten optimaal bedienen tegen acceptabele tarieven. Dat is nu precies onze passie. Wij automatiseren de volledige workflow van je grafische bedrijf met Microsoft Dynamics 365 Business Central en PrintVis, oplossingen die klaar zijn voor de dag van morgen. We dagen je uit om iedere dag nog slimmer en efficiënter te werken. Want vandaag presteren is belangrijk. Maar continuïteit voor de toekomst is waar het echt om draait!


Contactgegevens

Rainbow Crossmedia BV

Bosmanskamp 63

4191 MT Geldermalsen

+31 (0)345 471320

Contactpersonen

Hans Boerkamp               hbo@rainbowsolutions.nl            +31 6 45012156

Marvin de Kort                mko@rainbowsolutions.nl           +31 6 21820007

info@rainbowsolutions.nl

https://crossmedia.rainbowsolutions.nl/