ricoh logo

Over Ricoh

Als Digital Services Company loopt Ricoh voorop in nieuwe manieren van werken. Al meer dan 85 jaar benutten we de kracht en kansen van technologie. We helpen professionals optimaal samen te werken. Met een moderne werkplek en innovatieve technologie die informatie altijd en overal beschikbaar maakt. Veilig, efficiënt en duurzaam. 

Daarbij kijken we verder dan het leveren van de allernieuwste productiesystemen en workflowsoftware alleen. We kijken naar de wensen van onze klanten en hun klanten, de kansen in de markt en naar de mogelijkheden om samen de juiste stappen te zetten naar werkelijk multimediale dienstverlening. Dit doen wij met onze innovatieve hardware, software én diensten.

Ricoh op PRINTmatters Vakdag 2023: ‘Bekijk, beleef en bewonder! Ontdek onze nieuwste producten en ga mee op Kleurrijke safari!’

Bij onze stand op de PRINTmatters Vakdag vertellen we je graag meer over onze Kleurrijke safari door de Beekse Bergen. Tijdens de safari op woensdag 8 november inspireren we je graag met overeenkomsten tussen Ricoh en de jungle. Ook kun je volop netwerken. Bekijk, beleef en bewonder!

De dieren in de jungle helpen elkaar bij de jacht, kunnen zich razendsnel aanpassen aan veranderende omstandigheden en vormen samen een kleurrijk geheel. Tijdens de safaritocht in de Beekse Bergen gaan we samen kijken waar we kunnen innoveren en wat we van elkaar kunnen leren. Je krijgt alle gelegenheid om te netwerken. Ook inspireren we je graag tijdens korte dynamische sessies over marktontwikkelingen, productintroducties en innovaties. Bezoek onze stand voor meer informatie.

Wil je mee op Kleurrijke safari op 8 november in de Beekse Bergen? Schrijf je dan in.


Contactgegevens

Ricoh Nederland B.V.

Hambakenwetering 1

5231 DD ‘s-Hertogenbosch

+31 (0)73 645 1111

Contactpersonen

Gabriëlle Impens             gabrielle.impens@ricoh.nl           +31 (0)62 – 749 96 42

https://www.ricoh.nl/contact/

www.ricoh.nl

YouTube Icon