sdd

Over SDD B.V.

SDD is naast producent ook leverancier van document finishing oplossingen voor grafische bedrijven en centrale printafdelingen.

Als importeur van hoogwaardige nawerkingsmachines bieden wij u een professionele oplossing aan voor uw digitale printomgeving.

SDD biedt dus print finishing oplossingen voor inline, nearline en offline toepassingen. Ook vindt u bij SDD een breed assortiment aan verbruiksartikelen voor het binden, nieten, coaten, lamineren, vergaren, toevoeren, rillen, vouwen, snijden, en perforeren. Dit voor zowel geprinte als offset gedrukte output.

Sinds de oprichting in 1999 werkt SDD samen met wereldmerken als Plockmatic, Morgana en Uchida.

Naast de verkooporganisatie ontwikkelt SDD zelf hoogwaardige finishing apparaten met de meeste geavanceerde technologieën. Wij zijn een waardevolle partner voor wereldwijde projecten voor inline finishing systemen met printers van Canon, Xerox, Konica Minolta, HP, Kyocera en RISO. SDD produceert deze systemen in Nederland.

Service van SDD

Naast een portfolio van nabewerkingsapparatuur van hoge kwaliteit biedt SDD diverse servicemogelijkheden om een optimale performance en een hoger rendement te garanderen. Hiermee is de kans op storing en slijtage verminderd. Daardoor blijven uw onderhoudskosten laag en wordt stagnatie van de productielijn voorkomen. Onze flexibele serviceafdeling biedt hiervoor zowel simpele als all-in serviceoplossingen.

Geschiedenis van SDD

SDD staat voor Smart Dedicated Design. Het bedrijf is in 1999 opgericht door Roland Oudsen, met als doel de nabewerking van digitale printprocessen te automatiseren. Dit door koppelingen te maken tussen printers en de finishing apparatuur. Het bedrijf is gevestigd in Emst, midden in Nederland.

In de loop der jaren is SDD uitgegroeid tot een volwaardige expertise partner op het gebied van document finishing met innovatieve oplossingen voor de digitale print markt. Er zijn meer dan 90 verschillende producten uitgebracht. Sinds 2004 is SDD ook importeur van finishing systemen van gerenommeerde merken zoals Plockmatic, Morgana, D&K, JBi en Uchida.

Vandaag houdt SDD het volledig productieproces in eigen hand. Van ontwikkeling en design, tot productie, levering en onderhoud van document finishing oplossingen. De producten worden vanaf dag 1 ontwikkeld en gebouwd volgens de laatste wereldnormen en markteisen.

Ook SDD maakt gebruik van de nieuwste 3D-printtechnologieën

Zowel voor R&D als voor het produceren van onderdelen voor onze eigen machines. Deze kennis en toepassingen hebben geleid tot de overname van het 3D-print bedrijf AMR Europe B.V., dat nu een volwaardig dochterbedrijf is. AMR Europe is importeur Benelux voor Markforged, Cubicon en 3DGence 3D-printsystemen.

SDD B.V. op de PRINTmatters Vakdag 2023: ‘De energie van de Vakdag is een goede peiler’

SDD neemt deel aan de PRINTmatters Vakdag om zowel gebruikers als collega’s uit het vakgebied in een ongedwongen sfeer te spreken. De energie van de Vakdag is een goede peiler hoe de Nederlandse grafische markt ervoor staat. Tijdens de Vakdag is het complete commerciële en directieteam aanwezig om bezoekers te informeren over document finishing en de ontwikkeling hiervan en professioneel advies te geven.


Contactgegevens

SDD B.V.

Brinkerweg 5

8166 GD Emst

+31 (0)578 662 662

Contactpersonen:

sales@sdd.nl

www.sdd.nl

www.sddbv.com

www.amreurope.com

YouTube Icon