Over Verspreiden.com

Huis-aan-huisverspreidingen en direct-mails zijn effectief en zorgen voor direct contact met jouw potentiële doelgroep. Verspreiden.com is hét platform van voor huis-aan-huis verspreidingen, direct mails en data! Veel ondernemers in de reclame en drukwerkbranche werken met ons samen om een interessant totaalaanbod te bieden aan hun klanten.

Het is bewezen dat fysiek drukwerk verspreiden de beste manier is om je doelgroep te bereiken, maar waar moet je beginnen? Dat kunnen we heel goed begrijpen en daarom helpen we je daar graag bij. Je kiest op verspreiden.com namelijk helemaal zelf wat je uit handen geeft. Van ontwerp tot verspreiding. Wij kunnen het voor je regelen. Ook bieden we een uitgebreide databron aan voor adresbestanden om heel gericht huishoudens of bedrijven te bereiken.

Huis-aan-huisverspreiding bieden we aan via landelijke spelers zoals Spotta, maar uniek is ook dat we in heel Nederland samenwerken met heel veel verschillende lokale verspreiders. Die zijn allemaal geintegreerd in ons platform. Ook bieden we een optie aan om jouw drukwerk los op de deurmat te laten vallen.

Via de handige online module zie je meteen wat er mogelijk is in het gebied waar jij wilt verspreiden. Wel zo handig! Toch nog vragen? Wij loodsen je graag door het proces heen!

Verspreiden.com op PRINTmatters Vakdag 2023: ‘We laten zien hoe je echt jouw potentiële doelgroep bereikt’

Er is steeds meer vraag naar een gerichte huis-aan-huisverspreiding of Direct-Mail. Met onze uitgebreide en zeer actuele data kunnen we daar onze klanten goed mee helpen, ook bij een huis-aan-huisverspreiding. Eerst kijken we samen met de klant wat de doelgroep is die men wil bereiken. Bijvoorbeeld mensen met een boven modaal inkomen. Of juist gezinnen met kinderen. Er zijn een heleboel segmenten. Voor huis-aan-huisverspreidingen weten we bijvoorbeeld precies welke postcodes het best passen bij jouw doelgroep. Het maakt een heel verschil of je 100.000 flyers verspreid in een random gebied of dat je die 100.000 huishoudens gerichter verspreid in de juiste postcodes.

Als je optimaal wilt focussen met een boodschap die perfect aansluit op de ontvanger kun je in plaats van huis-aan-huisverspreiding beter kiezen voor Direct-Mail. Veel klanten willen dat, maar hebben zelf geen geschikt adressenbestand. Data leveren wij ook en dat maakt ons aanbod erg uniek in de markt. We kunnen samen met onze klant een optimaal adressenbestand samenstellen. Bijvoorbeeld op basis van een look-a-like analyse, zodat we op basis van de huidige betalende klanten van onze afnemer een heel waardevol bestand kunnen maken met daarop lijkende potentiële klanten.


Contactgegevens

Verspreiden.com

Paardenmarkt 3

4401 EE Yerseke

+31 (0)113-70 02 02

Contactpersonen

Huibert Goedegebure

Daniël van Iwaarden

support@trainews.nl

https://www.verspreiden.com

www.trainews.nl