Over Xerox

We make work, work

Al meer dan 100 jaar heeft Xerox de werkplek voortdurend opnieuw gedefinieerd. Door gebruik te maken van onze leidende positie op het gebied van afdruktechnologie voor kantoor en in de productieomgeving, hebben we onze activiteiten uitgebreid naar software en diensten om onze hedendaagse klanten duurzaam hun productiviteit te laten verhogen. Onze gedifferentieerde zakelijke oplossingen en financiële diensten zijn ontworpen om op kantoor tot in industriële omgevingen, elke dag onze klanten beter te laten werken – ongeacht waar dat werk wordt gedaan. Vandaag de dag zetten wetenschappers en productontwikkelaars van Xerox onze erfenis van innovatie voort met technologieën op het gebied van digitale transformatie, augmented reality, robotic process automation, additive manufacturing en The Internet of Things.

Baanbrekend onderzoek en innovatie

Xerox is vooral trots op haar traditie van baanbrekend onderzoek en blijft voorop lopen op het gebied van innovatie. Chester Carlson’s uitvinding van xerografie meer dan 70 jaar geleden was een mijlpaal in de ontwikkeling van het moderne informatietijdperk, omdat individuen nu veel gemakkelijker informatie konden delen en benaderen. In de jaren daarna bouwde Xerox een rijke geschiedenis van innovatie op. Als de uitvinders van Ethernet, meer dan 40 jaar geleden, hebben we geholpen de basis te leggen voor het internet van vandaag. En uitvindingen zoals de muis, windowing en what-you-see-is-what-you-get bepaalden de standaard voor modern computergebruik. Sindsdien blijft onze erfenis van innovatie bloeien. We hebben wereldwijd meer dan 50.000 patenten en krijgen elke dag 2 nieuwe patenten. Dit is een duidelijke voorbeeld van de creativiteit en innovatieve geest van onze wetenschappers en productontwikkelaars.

Op het gebied van production printing bieden we het breedste portfolio aan digitale drukpersen en productieprinters op de markt. Digitale vellenpersen zijn ideaal voor snelle hoogvolume printtoepassingen van grafische communicatie bedrijven en commerciële drukkerijen zoals boeken en studiemateriaal, transactiedrukwerk, direct mail, verpakkingen en fotopublicaties.

Digitale afdrukoplossingen

Wereldwijd worden er jaarlijks meer dan 50 biljoen pagina’s afgedrukt, waarvan slechts 3% digitaal. De unieke mogelijkheden van de digitale afdrukoplossingen van Xerox helpen u deze groeiende markt voor digitaal afdrukken te veroveren en te voldoen aan de veranderende behoeften van uw klanten. Onze innovatieve technologie op het gebied van automatisering, geavanceerde inkjetproductie en digitale vellenpersen helpen u om op eenvoudige wijze onderscheidende afdrukken te maken op een geautomatiseerde en efficiënte manier, terwijl u tegelijkertijd uw kosten verlaagt. Met een schaalbare productietechnologie die geschikt is voor printbedrijven van klein tot groot, zijn de mogelijkheden van digitaal afdrukken en de voordelen ervan eindeloos.

Xerox op PRINTmatters Vakdag 2023: ‘Inzoomen op trends die het speelveld van digitaal drukken de komende jaren verder zullen definiëren’

Op de PRINTmatters Vakdag zullen we bij Xerox voornamelijk inzoomen op 2 trends die het speelveld van digitaal drukken de komende jaren verder zullen definiëren: Beyond CMYK en OEE, Overall Equipment Effectiveness.

Met een reeks van Xerox digitale persen kunnen nieuwe, spannende versieringen worden toegevoegd, waardoor vrijwel onbeperkte ontwerpmogelijkheden worden geopend. Ontwerpen met dergelijke verrijkingen – waaronder goud, zilver, transparante lak, wit, fluorescerend en gamma-uitbreiding middels oranje, groen of blauw – zijn niet langer voorbehouden aan dure, specialistische apparatuur.

Met OEE gaan we dieper in op de productiviteit van het machinepark bij onze relaties. Door inzet van gespecialiseerde software wordt realtime gemeten wat de doorlooptijd van opdrachten is en wordt inzichtelijk gemaakt waar eventuele bottlenecks zitten.


Contactgegevens

Xerox Nederland BV

Rijnzathe 12

3454 PV De Meern 

+31 (0)88-4012103

Contactpersonen

Karin van Meer (karin.vanmeer@xerox.com)

Stephan Verheijen (Stephan.Verheijen@Xerox.com)

Martijn van der Molen (Martijn.vandermolen@Xerox.com)

https://www.xerox.nl/nl-nl